RETOURneren

 

Je kunt het artikel binnen 14 dagen, zonder opgave van reden retour sturen. De termijn verstrijkt 14 dagen na ontvangst van het artikel. Binnen deze termijn moeten wij dus een email of brief hebben ontvangen waarin duidelijk wordt aangegeven welk artikel wordt geretourneerd.

 Na aanmelding van de retourzending stuur je het artikel zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen naar het onderstaande retouradres.

Granny’s Finest, WG Plein 160, 1054 SC Amsterdam

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel zal het aankoopbedrag worden terugbetaald op de bij ons bekende rekening.

Uiteraard kan je het te retourneren artikel ook ruilen voor een ander artikel. Dit nieuwe artikel wordt door ons gezien als een nieuwe bestelling. Je retourneert dus de oude bestelling en plaatst de nieuwe bestelling.

Retourneren is alleen mogelijk als het artikel in de originele staat verkeert inclusief het label en de hangtags. Producten die met korting of in een actie zoals een sale worden verkocht kunnen niet geretourneerd worden.