fbpx

Granny’s Finest zet zich op vrijdag 5 februari niet alleen in voor eenzame ouderen, maar ook voor het klimaat. Het hele jaar door zorgt Granny’s Finest dat eenzame ouderen bezig kunnen zijn met hun hobby door middel van wekelijkse, inmiddels 32, handwerkclubs. De producten die worden gebreid worden verkocht in circa 66 winkels in Nederland en België en via onze eigen webshop.

Warme Truiendag
Warme Truiendag is een initiatief van Greenchoice en Klimaatverbond Nederland waar Granny’s Finest dit jaar voor de tweede keer aan mee doet. De boodschap die wordt gecommuniceerd met betrekking tot deze dag is “Zet de verwarming lager, trek een warme trui aan en bespaar gezellig en comfortabel 6% energie – en dus 6% CO2 – per graad!”

Granny's Finest_Warme Truiendag_1

Granny’s Finest doet mee aan de Warme Truiendag
Het Granny’s Finest hoofdkantoor zit in de Delftse Poort, een grootschalig kantoorgebouw naast Rotterdam Centraal. Helaas kunnen wij hier zelf niet de temperatuur regelen, maar hebben we wel het voordeel dat ons kantoor ongeveer naast de ingang zit. Vandaag zullen wij aandacht creëren voor de Warme Truiendag door de passanten in de Delftse Poort te attenderen op de Warme Truiendag en te overtuigen om thuis – want op het werk zal het dus niet lukken – hun verwarming lager te zetten.

Gemeente Rotterdam heeft, om het initiatief een warm hart toe te dragen, speciaal voor de Warme Truiendag een breipatroon ontworpen voor een warme 010-trui. Aangezien Granny’s Finest van oorsprong een Rotterdams bedrijf is en wij onze stad graag representeren, heeft een van onze lieve vrijwilligers een mooie groene trui gebreid met het 010-patroon. Deze trui zal – strategisch gepositioneerd op een paspop naast de ingang – de aandacht trekken van de bezoekers van de Delftse Poort. Hierbij hebben wij een bord geplaatst met de tekst ‘Het is vandaag #WarmeTruiendag, zet jij thuis ook de verwarming een paar graden lager?’ erop om de passanten bewust te maken van de huidige klimaatveranderingen. Voorbijgangers in de Delftse Poort kunnen de trui winnen door er een #selfie mee te maken en deze op social media te plaatsen. Ben jij niet in de buurt? Geen probleem! Ook jij kunt kans maken door jouw beste tip om energie te besparen te delen op onze Facebook pagina.

Granny's Finest_Warme Truiendag in de Delftse Poort copy