Zakelijke klanten

Zorginstellingen

Bent u als zorginstelling op zoek naar nieuwe dagbestedingsmogelijkheden voor seniore dames? Granny’s Finest biedt jaarlijkse, op maat gemaakte pakketten aan.

Samen met diverse zorginstellingen wil Granny’s Finest een verbindende wijkfunctie vervullen door op laagdrempelige wijze senioren dames bij elkaar te brengen om hun gezamenlijke hobby handwerken uit te laten oefenen. Dit doen we aan de hand van wekelijkse breiclubs waar zij gratis aan mogen deelnemen. De samenwerking met deze zorginstellingen maakt het mogelijk een sluitend netwerk aan locaties aan te bieden waardoor er voor geïnteresseerden vrijwel altijd een club in de buurt te vinden is. Wij zijn de volgende zorginstellingen dan ook zeer dankbaar voor onze samenwerking: Argos Zorggroep, Axion Continu, Cordaan, Humanitas Haagland, HWW Zorg en Laurens.

Argos Zorggroep Axioncontinu Cordaan Humanitas HWW Zorg Laurens


Activiteiten buiten de clubs

Musea, high teas, festivals, de grannies maken van alles mee! Granny’s Finest is altijd op zoek naar de leukste uitstapjes om de breiende dames te verwennen. Heeft uw bedrijf dé uitgelezen activiteit voor onze grannies? 

Workshops

Onze grannies beoefenen hun ambacht als geen ander en zijn professionals op het gebied van handwerken. Graag delen ze hun expertise met beginners en gevorderden, met jong en oud, met vrouw en man. Lijkt het u leuk om een workshop op maat te organiseren, voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, een kinderfeestje of zomaar?
Lees hier het verslag van de breiworkshop met Annemarie Jorritsma

Granny's Finest workshops

Lezingen

Wij pleiten voor zorg in een nieuwe stijl, een die de meerwaarde van de oude generatie benadrukt. Is uw bedrijf geïnteresseerd in sociaal ondernemen en lijkt het u interessant om een inspirerende lezing te organiseren?

Salesforce World Tour Amsterdam 338