VRIJWILLIGERS

 

Carla Venus: “Op 1 oktober 2013 ben ik als vrijwilliger begonnen bij Granny’s Finest. Het werk is heel divers. Het is altijd erg leuk en gezellig en er wordt heel wat gelachen.”

Nellie Le Heux: “Grannys Finest is op het juiste moment op mijn pad gekomen, ik heb het er erg naar mijn zin, en ervaar ook een stuk waardering. Mijn werkzaamheden omschrijf ik als pakketten en koffers klaarmaken voor de club, en het controleren van de gebreide en gehaakte spullen, maar geen één dag is hetzelfde. Never a dull moment at Grannys Finest! Als je het goed kan vinden met je collega’s, prettig samen kan werken en je werk gewaardeerd wordt is dat een groot pluspunt. Dit ervaar ik elke keer weer als ik aan het werk ben”

 

Petra Grauwmeijer: “Het maakt mij niet zoveel uit wat ik doe, ik vind het allemaal leuk om te doen. Wanneer ik op kantoor ben controleer ik de binnengekomen producten, ik doe er dubbele kaartjes aan, label ze en berg ze op in kratten. We herstellen producten, zo zetten we collen in elkaar, of maken we sjaals langer of korter. Sinds kort zet ik ook de binnengekomen producten in de computer. Daarnaast drinken we natuurlijk koffie/thee, kletsen we met elkaar, de stagiaires en de beide heren en lunchen we gezellig samen.”

Theresa Hollema: “Granny’s Finest gaat in tegen oude aannames over senioren, hoe bedrijven moeten opereren en hoe creatievelingen beloond dienen te worden. Het geeft senioren de mogelijkheid om connecties te maken door middel van een creatief proces. Ik ben verantwoordelijk voor twee clubs in Huizen. Het is geweldig om ze te begeleiden en om samen te werken met de designers en het kantoor. Ik zie dat de grannies van elkaar leren, hun leven met elkaar delen en zich betrokken voelen met deze unieke organisatie.”