veelgestelde vragen

Hoe ziet de organisatie eruit?

Wij zijn georganiseerd in een onderneming zonder winstoogmerk en een stichting met ANBI-status. Met deze structuur zijn we het beste in staat om invulling te geven aan onze sociale doelstelling.

 

kan ik ergens mee helpen?

Hulp van vrijwilligers is van harte welkom. Granny’s Finest is een kleine organisatie met beperkte middelen en veel verschillende activiteiten. Bekijk de mogelijkheden hier of neem contact met ons op via email.

Hoe kan ik een Granny bedanken?

Je kunt een bericht sturen via facebook of instagram met een vermelding van de club en de naam van de maakster van sjaal of muts. De clubs volgen deze berichten en zien op die manier dat het breiwerk door veel mensen wordt gewaardeerd. Meer informatie vind je hier.

Waar vind ik een breiclub?

Op deze pagina staat een overzicht van actieve clubs met de locatie, clubdag en andere relevante informatie. Om in contact te komen met de coördinator van de club kan je een email sturen naar info@grannysfinest.com.

Op dit moment zijn er geen plannen om het bestaande netwerk van breiclubs uit te breiden, maar dit kan per seizoen verschillen afhankelijk van de bestellingen.

wie kan meedoen met de clubs?

We richten ons op 50+-ers die al kunnen breien en/of haken, over voldoende techniek beschikken en met een patroon kunnen werken. De breiclub is dus niet bedoeld voor mensen die willen leren handwerken.

Wat gebeurt er met de inkomsten?

De inkomsten worden gebruikt voor inkoop, productie, marketing en verkoop. Op de verkopen wordt een kleine marge gemaakt die nodig is om de organisatie in stand te houden.

Is er een WINKEL?

Granny’s Finest heeft op dit moment alleen een webwinkel, maar onze producten zijn te vinden in diverse grote en kleinere winkels in Nederland, België en Duitsland. Adresgegevens zijn op deze pagina te vinden. Als je op zoek bent naar een speciale sjaal, muts of hoofdband, dan kun je het beste via email of telefoon informeren of het product op de locatie beschikbaar is. Wij hebben geen inzicht in de voorraden van de winkels. Natuurlijk kun je ook bij ons online bestellen. In beginsel staan alle producten die wij op voorraad hebben op de website.