Stage/leerwerkplek tekst & communicatie

Over Granny’s Finest

Granny's Finest Magazine_Interview Joke van der PutGranny’s Finest is een modemerk waarbij ambacht en design samenkomen door generaties met elkaar te laten samenwerken. We zijn echter niet zomaar een modemerk. Granny’s Finest is een ‘social enterprise’, oftewel een onderneming met een maatschappelijke missie.

In het hart van Rotterdam werkt een jong team samen met senioren aan het creëren van handgemaakte accessoires zoals sjaals en mutsen van hoogkwalitatieve garens. We organiseren handwerkclubs voor senioren, zodat ze gezamenlijk hun hobby kunnen uitoefenen om zo eenzaamheid onder ouderen te voorkomen. De samenwerking tussen jonge ontwerpers met een vernieuwende modieuze visie en senioren die over handwerktechnieken beschikken resulteert in een ambachtelijk modemerk van deze tijd:
“Designed by the new, handmade by the best and worn by the greatest!”

Het leerbedrijf

Granny's Finest biedt jong creatief talent de mogelijkheid om relevante werkervaring op te doen op een sociale en onderscheidende wijze en daarmee hun CV en portfolio uit te breiden. We vinden het belangrijk om ons verhaal van A tot Z over te brengen, zowel online als offline. We zijn opzoek naar een communicatiespecialist en tekstschrijver die creatief is met woorden. Jij weet kort en bondig een boodschap over te brengen. Voor jou is een product niet zomaar een object maar je kan er een compleet verhaal rondom vertellen. Jouw creativiteit ga je inzetten op het gebied van het schrijven van productteksten voor de webshop, het overbrengen van het verhaal van Granny’s Finest (via ons magazine, social media en de website), het afnemen van interviews en het maken van nieuwsbrieven en persberichten. De werkplek biedt een mooie kans om praktijkervaring op te doen, commercieel te leren denken en te schrijven voor jong en oud.

Het team

Je maakt deel uit van ons jonge team dat bestaat uit ondernemers en creatieven. Door het bundelen van gezamenlijke krachten werkt het hele team er aan om Granny’s Finest als een sterk modemerk in de markt te zetten en onze handwerkclubs voor zoveel mogelijk senioren mogelijk te maken.

Jouw profiel

- Uitmuntende beheersing van de Nederlandse taal
- Uitmuntende beheersing van de Engelse taal is een pré
- Kennis van SEO en Wordpress is een pré
- Actieve gebruiker van social media
- Communicatief vaardig, onderzoekend, ondernemend, sociaal en pro-actief

Ingang stage: per direct of in overleg

Interesse? Stuur dan jouw portfolio, CV en motivatie naar info@grannysfinest.com onder vermelding van bovenstaande functie. Op basis hiervan zal eventueel een kennismaking worden ingepland.

Granny's Finest Magazine