Op zondag 31 mei brengen onze Utrechtse grannies een bezoekje aan Fort Ruigenhoek in Groenekan. De dames zijn uitgenodigd door Tweetakt/Kaap en zullen live hun breikunsten vertonen tussen 14.00 en 16.00!

Twee takt festival
Tweetakt/Kaap is een internationaal evenement gericht op de hele familie met podium- en beeldende kunst voor alle leeftijden, van gerenommeerde en nieuwe kunstenaars, uit Nederland, België en andere landen. Tweetakt/Kaap wordt door vakpubliek gezien als het belangrijkste internationale jeugdkunst-evenement van Nederland en vindt jaarlijks plaats in Utrecht en op Fort Ruigenhoek in Groenekan. Tweetakt/Kaap laat alle vormen van kunst zien: beeldende kunst, toneel, muziek, performance, mime, dans, cabaret, installaties, nieuwe eigentijdse vormen van presentaties, artistieke games, cross-overs tussen podiumkunst en andere disciplines.

Fort Ruigenhoek
Op Fort Ruigenhoek in Groenekan, een oud militair fort op een onbewoond eiland, laten gerenommeerde en opkomende beeldende kunstenaars nieuwe kunstwerken zien die speciaal voor kinderen zijn gemaakt. Op deze locatie wordt het grootste deel van de beeldende kunst, installaties en voorstellingen gepresenteerd. De overige voorstellingen zijn te zien in verschillende theaters in Utrecht, op locaties in en om de stad én in het feestelijke festivalhart op de Neude.

Granny's Finest_Fort Ruigenhoek 3

Granny's Finest_Fort Ruigenhoek