Stage/leerwerkplek foto- en videograaf

 

Over Granny’s Finest

Granny's Finest_Stage-Leerwerkplek foto en videograafGranny’s Finest is een modemerk waarbij ambacht en design samenkomen door generaties met elkaar te laten samenwerken. We zijn echter niet zomaar een modemerk. Granny’s Finest is een ‘social enterprise’, oftewel een onderneming met een maatschappelijke missie.

In het hart van Rotterdam werkt een jong team samen met senioren aan het creëren van handgemaakte accessoires zoals sjaals en mutsen van hoogkwalitatieve garens. We organiseren handwerkclubs voor senioren, zodat ze gezamenlijk hun hobby kunnen uitoefenen om zo eenzaamheid onder ouderen te voorkomen. De samenwerking tussen jonge modeontwerpers met een vernieuwende visie en senioren die over handwerktechnieken beschikken resulteert in een ambachtelijk modemerk van deze tijd:
“Designed by the new, handmade by the best and worn by the greatest!”

Het leerbedrijf

Granny's Finest biedt jong creatief talent de mogelijkheid om relevante werkervaring op te doen op een sociale en onderscheidende wijze en daarmee hun CV en portfolio uit te breiden. Mooi, kwalitatief en visueel sterk beeldmateriaal is van groot belang voor zowel onze stichting als het modemerk. Als creatief foto- en videograaf ga jij je bezighouden met productfotografie voor de webshop, stills fotografie voor social media uitingen, evenementfotografie, het creëren van creatieve GIF’s en het maken van korte filmpjes en tutorials. De werkplek biedt een mooie kans om een professionele werkvaardigheid te bewerkstelligen, commercieel te leren denken en om een eindproduct van A tot Z neer te zetten.

Het team

Je wordt aangestuurd en begeleid door ons creatieve team dat zich bezig houdt met communicatie, branding, styling, grafisch vormgeving & productontwerp. Door het bundelen van gezamenlijke krachten werkt het hele team er aan om Granny’s Finest als een sterk modemerk in de markt te zetten en onze handwerkclubs voor zoveel mogelijk senioren mogelijk te maken.

Jouw profiel

  • Je volgt een relevante HBO/WO opleiding of hebt deze al afgerond
  • Kennis van Adobe Photoshop
  • Kennis van Adobe Premiere Pro
  • Ervaring met studiofotografie
  • Zelfstandig en ambitieus
  • Een creatief oog en affiniteit met mode en design

Ingang stage: per direct of in overleg

Interesse? Stuur dan jouw portfolio, CV en motivatie naar info@grannysfinest.com onder vermelding van bovenstaande functie. Op basis hiervan zal eventueel een kennismaking worden ingepland.

Granny's Finest_Fotografie stage