fbpx

STAGE FOTO- EN VIDEOGRAAF

 

Over Granny’s Finest

Granny’s Finest is een modemerk waarbij ambacht en design samenkomen door generaties met elkaar te laten samenwerken. We zijn echter niet zomaar een modemerk. Granny’s Finest is een onderneming met een maatschappelijke missie.

In het hart van Amsterdam werkt een jong team samen met senioren aan het creëren van handgemaakte accessoires zoals sjaals en mutsen van duurzame materialen. We organiseren handwerkclubs voor senioren, zodat ze gezamenlijk hun hobby kunnen uitoefenen. Hiermee wordt een bijdrage geleverd om eenzaamheid onder ouderen te voorkomen. De samenwerking tussen jonge modeontwerpers met een vernieuwende visie en senioren die over handwerkvaardigheden beschikken resulteert in een ambachtelijk modemerk van deze tijd:
“Made by the best and worn by the greatest!”

De stage

Granny’s Finest biedt jong creatief talent de mogelijkheid om relevante werkervaring op te doen op een bijzondere manier. Visueel sterk beeldmateriaal is van groot belang voor zowel onze stichting als het modemerk. Als foto- en videograaf ga jij je bezighouden met productfotografie voor de webshop, stills fotografie voor social media, evenementfotografie, het creëren van creatieve GIF’s en het maken van korte filmpjes en tutorials. De stage biedt een mooie kans om een professionele werkvaardigheid te ontwikkelen, commercieel te leren denken en een eindproduct neer te zetten. Je wordt aangestuurd en begeleid door ons creatieve team dat zich bezig houdt met communicatie, branding, styling, grafisch vormgeving & productontwerp. Door het bundelen van gezamenlijke krachten werkt het hele team er aan om Granny’s Finest als een sterk modemerk in de markt te zetten en onze handwerkclubs voor zoveel mogelijk senioren mogelijk te maken.

Jouw profiel

  • Relevante HBO/WO opleiding of hebt deze al afgerond
  • Kennis van Adobe Photoshop
  • Kennis van Adobe Premiere Pro
  • Ervaring met studiofotografie
  • Zelfstandig en ambitieus
  • Een creatief oog en affiniteit met mode en design

Ingang stage per direct of in overleg

Interesse? Stuur dan een portfolio, cv en motivatie naar info@grannysfinest.com onder vermelding van bovenstaande functie.