fbpx

STAGE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Over Granny’s Finest
Granny’s Finest is een modemerk waarbij ambacht en design samenkomen door generaties met elkaar te laten samenwerken. We zijn echter niet zomaar een modemerk. Granny’s Finest is een ‘social enterprise’, oftewel een onderneming met een maatschappelijke missie. De samenwerking tussen jonge modeontwerpers met een vernieuwende visie en senioren die over handwerktechnieken beschikken resulteert in een ambachtelijk modemerk van deze tijd:
“Designed by the new, handmade by the best and worn by the greatest!”

Het leerbedrijf
Granny’s Finest biedt de mogelijkheid om relevante werkervaring op te doen op een onderscheidende wijze en daarmee je CV uit te breiden. Als administratief medewerker zul je vooral aan de slag gaan met het implementeren en uitvoeren van een nieuw ontwikkeld systeem op gebied van registratie. Daarnaast zul je een aansturende en ondersteunende rol krijgen richting de Granny`s die zich bezig houden met administratieve werkzaamheden. Daarvoor is het belangrijk dat je geduldig bent en jezelf sociaal en flexibel kunt opstellen.

Taken en verwantwoordelijkheden
– Administratief uitvoerende werkzaamheden zoals: het registreren en verwerken van binnenkomende handgebreide en gehaakte producten.
– Een touwtrekkerrol op het gebied van het implementeren en uitvoeren van een nieuw ontwikkeld systeem binnen de organisatie.
– Het nauw samenwerken met en ondersteunen van Granny`s in het uitvoeren van administratieve werkzaamheden.
– Ondersteunen van Granny`s in dagdagelijkse werkzaamheden op het hoofdkantoor.

Jouw profiel
– Je volgt een relevante MBO niveau 3 of 4 opleiding of je hebt deze al afgerond.
– Je bent in staat om zelfstandig te werken.
– Je bent in staat om administratieve processen uit te voeren en met verschillende systemen te werken.
– Je bent flexibel maar daadkrachtig.
– Je vindt het leuk om samen te werken.
– Je kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden en kunt prioriteiten stellen.

Wat bieden wij?
Je wordt aangestuurd en begeleid door een divers team dat zich bezig houdt met communicatie, branding, styling, grafisch vormgeving & productontwerp. Door het bundelen van gezamenlijke krachten werkt het hele team er aan om Granny’s Finest als een sterk modemerk in de markt te zetten en onze handwerkclubs voor zoveel mogelijk senioren mogelijk te maken. Wij bieden dus een unieke en uitdagende stage/werkplek binnen een multidisciplinair team.

Helaas kunnen wij je geen stagevergoeding bieden, maar wel een hoop leer- en werkervaring op zowel administratief als sociaal gebied.
Je krijgt veel verantwoordelijkheid in zowel uitvoering als ondersteuning.

Ingang stage: per direct of in overleg
Aantal uren: 28-36 of in overleg

Interesse? Stuur dan jouw portfolio, CV en motivatie naar info@grannysfinest.com onder vermelding van bovenstaande functie. Op basis hiervan zal eventueel een kennismaking worden ingepland.