Betaalmethodes

Bij Granny’s Finest kan je op de volgende manieren uw betaling voldoen:

 

button-idealiDEAL

Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, betaal dan met iDEAL.

 

 

mastercardCreditcard

Heb je Mastercard, Visa, Maestro of AMEX? Betaal daar dan nu je aankopen mee!

 

 

paymethod_bank

Overboeking

Via een bankoverschrijving kun je het bedrag voldoen. Je dient wel rekening te houden met het feit dat het 1 tot 3 werkdagen kan duren voordat het bij ons binnen is.

 

 

icon-bankcontact

Bancontact/Mister Cash

Ook als klant uit België kun je bij Granny’s Finest afrekenen.

 

 

sofortbanking-50x50SOFORT Banking

Dit is een eenvoudige betaaldienst die het mogelijk maakt om vanuit verschillende landen direct geld over te boeken. Je betaling loopt rechtstreeks via de bank. Makkelijk, snel en veilig.

 

 

Bitcoin252px-bitcoin_logo.svg_

Met bitcoin kun je gemakkelijk betalen in een paar simpele stappen. Je verricht een betaling zonder je identiteit prijs te geven.

 

 

img_app7PayPal

Makkelijk, snel en veilig online betalen kan ook met PayPal. Hiervoor heb je niets meer nodig dan een PayPal account. Online betalingen worden direct overgeschreven.

 

 

Waardebon Granny’s Finest
Uiteraard is het betalen met een waardebon van ons ook mogelijk. Vul je couponcode in in de winkelwagen, en de bedragen worden met elkaar verrekend.