Op zondag 9 augustus zijn onze grannies weer aanwezig op het festival Duizel in het Park. Tussen 13.00 en 18.00 tonen de dames hun breikunsten en is het mogelijk om aan te schuiven om de fijne kneepjes van het handwerkvak te leren. Wolliefhebbers kunnen hun collectie aanvullen met onze eigen 100% scheerwol in prachtige natuurtinten. Om 15.00 mag er gedanst worden en wel met Het Danspaleis. De hits uit de jaren ’40 en ’50 zijn speciaal afgestemd op 65+ plussers. 

Granny's Finest_Duizel in het park_4

Duizel in het Park
Duizel in het Park tovert het Vroesenpark in Rotterdam om tot een sprankelend kunst- en verhalenlandschap. Drie dagen lang kun je in deze groene oase aan de rand van het centrum op ontdekkingstocht langs optredens, inspirerende verhalen en memorabele ontmoetingen. Schrijvers dragen voor vanaf een schommel bij het water en dichters staan zo dichtbij dat het lijkt of ze hun fluwelen woorden alleen voor jou fluisteren. Daarginds op de heuvel klinkt muziek en tussen de bomen wordt gedanst. Iedereen kan zich bij ons verwonderen; jong en oud en alles daar tussenin. Kom met je vrienden, je lief, je kinderen of kleinkinderen, je papa, je mama, je opa, je oma en je hond! Lig je liever in het gras? Neem je eigen picknickkleedje mee en vergeet ook niet je zonnebril en je paraplu.

Granny's Finest_Duizel in het park

Danspaleis
Het Danspaleis is een theatraal mini-evenement met een bevlogen plaatjesdraaier, een rijdend discomeubel, een glimmende dansvloer, een feestelijk decor en gastvrouwen en heren geïnspireerd door het beste van de jaren ’40 en ’50. Trek je mooiste dansoutfit aan en swing mee, want met Het Danspaleis is het altijd bal.

Granny's Finest_Duizel in het park_2015