Eindelijk is het zover, de wensen van onze grannies zijn bekend! In het kader van Nationale Ouderendag mochten al onze grannies namelijk een wens doen, die wij vanuit Granny’s Finest tot vervulling willen gaan brengen.

Granny's Finest Online Magazine - Wensboom

En wat blijkt? Veruit de meeste grannies willen gezellig iets met de breiclub gaan doen. Een aantal grannies hadden leuke suggesties voor een dagje uit, bijvoorbeeld een dagje naar Diergaarde Blijdorp, een high-tea in hotel New York, bezoekje aan de SS Rotterdam, een rondvaart met de Spido en gezellig uit eten met de groep.

Natuurlijk waren er ook een aantal grannies met een individuele wens. Zo leek het sommige grannies heerlijk om eens verwend te worden door de schoonheidsspecialist, één van de grannies wilde graag nog een kaartje veroveren voor ‘De Soldaat van Oranje’ en weer een ander leek het leuk om een dagje naar ‘Trompenburg Tuinen & Arboretum’ te gaan.

Granny's Finest Online Magazine - Wensboom

Om al deze wensen op een leuke manier te presenteren, hebben we een mooie wensboom gemaakt waar alle wenskaartjes in hangen. Deze staat in de conceptstore (Karel Doormanstraat 320, Rotterdam) en krijgt op deze manier extra aandacht!

Granny's Finest Online Magazine - Wensboom

Lijkt het u leuk om een van deze wensen in vervulling te laten gaan of wil u weten welke wensen er nog meer zijn? Laat ons het weten via info@grannysfinest.com.

De wensboom is een idee van Marloes Engelhart in samenwerking met Granny’s Finest