fbpx

BETAALMETHODES

iDEAL

Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, betaal dan met iDEAL.

PayPal

Makkelijk, snel en veilig online betalen kan ook met PayPal. Hiervoor heb je niets meer nodig dan een PayPal account. Online betalingen worden direct overgeschreven.

Overboeking

Via een bankoverschrijving kun je het bedrag voldoen. Je dient wel rekening te houden met het feit dat het 1 tot 3 werkdagen kan duren voordat het bij ons binnen is.

Creditcard

Heb je Mastercard, Visa, Maestro of AMEX? Betaal daar dan nu je aankopen mee!

SOFORT Banking

Dit is een eenvoudige betaaldienst die het mogelijk maakt om vanuit verschillende landen direct geld over te boeken. Je betaling loopt rechtstreeks via de bank. Makkelijk, snel en veilig.

Rembours Door te kiezen voor rembours van PostNL betaal je bij ontvangst van de bestelling aan de bezorger van het pakket. De kosten van deze service zijn €17,45 voor bestellingen in Nederland.
Giftcard Granny’s Finest
Uiteraard is het betalen met een giftcard van ons ook mogelijk. Vul je couponcode in in de winkelwagen, en de bedragen worden met elkaar verrekend.
Bancontact/Mister Cash

Ook als klant uit België kun je bij Granny’s Finest afrekenen.