In het weekend van 9 & 10 augustus waren onze grannies uitgenodigd op het festival ‘Duizel in het Park‘ in het Rotterdamse Vroesenpark. Bezoekers waren welkom om aan te schuiven en mee te breien of haken met de dames. Dit leverde een hoop gezelligheid op! Zelfs toen op zondag de regen met bakken uit de lucht kwam hielden de grannies de moed erin en zetten het op een dansen! Bekijk hieronder het beeldverslag om een idee te krijgen van dit leuke weekend:

Granny's Finest Online Magazine_Duizel in het Park 2014_1Jip bemant de kraam met breipakketjes! 

Granny's Finest Online Magazine_Duizel in het Park 2014_2We zoeken nog steeds gezellige dames en heren die zich willen aansluiten bij onze clubs!

Granny's Finest Online Magazine_Duizel in het Park 2014_3Er werd lekker gebreid in het woonkamer gedeelte.

Granny's Finest Online Magazine_Duizel in het Park 2014_4Een aantal van de dames zit lekker in de zon te breien.

Granny's Finest Online Magazine_Duizel in het Park 2014_5Onze mooie kopjes van Het Derde Servies sierden de tafels. 

Granny's Finest Online Magazine_Duizel in het Park 2014_6 Jong leert van oud! Granny Nellie leert Priscilla de kneepjes van het handwerkvak.

Granny's Finest Online Magazine_Duizel in het Park 2014_7Een lekkere appelkruimeltaart mocht natuurlijk niet ontbreken!

Granny's Finest Online Magazine_Duizel in het Park 2014_8Ook was er genoeg lekkers te vinden, zoals de Bombay Burgers van Bekokstoofd

Granny's Finest Online Magazine_Duizel in het Park 2014_9Picknicken op grote hoogte!

Granny's Finest Online Magazine_Duizel in het Park 2014_10Breien is niet alleen voor grannies!

Granny's Finest Online Magazine_Duizel in het Park 2014_11Ook toen de regen met bakken uit de lucht kwam dansten onze grannies gewoon vrolijk door!
  Granny's Finest Online Magazine_Duizel in het Park 2014_12

Deze foto kregen we toegestuurd door de zoon van dansende Mevrouw Joke van der Put, Vick van der Put: “Mijn moeder, oma Joke, heeft er ook van genoten. Ze heeft voor het eerst sinds de jaren ’50 weer gedanst. Complimenten aan de man die dat voor elkaar heeft gekregen!”