De kerstdagen staan weer voor de deur! Tijd voor een gezellig kerstfeest waar senioren in het winterse zonnetje worden gezet. BAR organiseert daarom aanstaande zondag in samenwerking met Granny’s Finest en een groep studenten van de Hogeschool Rotterdam een groot kerstdiner! BAR wordt dit weekend, met hulp van vrijwilligers en sponsoren, omgetoverd in een hippe seniorenbar. Lange biertafels zullen klaar staan waar een heerlijk 3-gangen diner geserveerd zal worden, bereid door de chefs van MESS en Restaurant Aan de Amstel. Tijdens en na het diner zijn er live optredens van zanger Perry Zuidam en quizmaster Dave van der Wal die een speciale Rotterdam-quiz gaat hosten.

Er hebben zich al 80 senioren aangemeld maar er is plek voor circa 100 personen. Kent of bent u een 55+ plusser die zondag van 17.30 tot 21.00 nog niks te doen heeft en het leuk lijkt om aan te schuiven? Neem dan contact op met Brian Rondberg via e-mail (evmouderen@outlook.com), telefoon (010-3012256) of mobiel (06-46262265).

U wordt aan het begin van de avond opgehaald met een touringcar en aan het einde van de avond ook weer teruggebracht. Rollators mogen ook mee en dit alles is geheel kosteloos!

GF Online Magazine-Kerstdiner BAR