Tijdens de Week tegen Eenzaamheid (25 september t/m 4 oktober 2014) lanceren we ons nieuwe magazine in De Nieuwe Boekhandel. Op donderdag 2 oktober tijdens de koopavond, tussen 18.30 en 20.00, worden de eerste magazines aan een aantal van onze grannies overhandigd.

Granny's Finest Online Magazine_Lancering magazine Nieuwe Boekhandel_1

Granny’s Finest Magazine #3
In dit magazine leggen we ons concept van A tot Z uit en bieden we jullie graag een kijkje in onze keuken. Niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk, met een bijzonder authentiek recept van één van onze grannies. Leer de dames kennen, kijk binnen bij ze thuis, laat je informeren over de leukste merken, onze toonaangevende verkooppunten of ontspan even met een kruiswoordpuzzel en maak daarmee kans op een mooie prijs. Verheug je alvast op het koude seizoen bij het zien van onze herfst/winter collectie voor 2014/2015!

Granny's Finest Online Magazine_Lancering magazine Nieuwe Boekhandel_2

De Nieuwe Boekhandel
De Nieuwe Boekhandel bevindt zich in Amsterdam op de Bos en Lommerweg 227. Eigenaresse Monique Burger maakte vorig jaar deel uit van het Boek van de Maand-panel van televisie programma De Wereld Draait Door. Het magazine is verkrijgbaar voor € 5 euro, bij de boekhandel kan alleen gepind worden.

Wil jij het magazine al graag van tevoren bestellen? Dat kan heel makkelijk via onze website